Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT progeCAD Makedonija
Беспатна надоградба на progeCAD 2014

proge_update

Како и секој пат пред објавувањето на нова верзија на progeCAD сите купувачи на progeCAD 2013 Professional се здобиваат со право на надоградба од верзијата 2013 на новата верзија 2014 потполно БЕСПЛАТНО после нејзиното објавување.

Промотивниот период трае од 1 декември 2013 до објавувањето на progeCAD 2014!
Повеќе...
 
Забрзување на работата во progeCAD 2013

speed_proge

Една од новостите која ги донесе IntelliCAD 7 платформата е и подршката за хардверско забрзување.

Доколку Ви се чини дека progeCAD работи успорено, треба да пробате некои од долунаведените опции и трикови.

Повеќе...
 
Корекции во progeCAD 2013

progecad_2k13_boxПо неколку месеци активна работа со цел да се поправат грешките кои се случија во претходните верзии, progeCAD s.r.l. официјално го објави progeCAD 2013 Professional.

Ако сте имале некои проблеми со progeCAD, Ви препорачуваме да ја пробате новата верзија која носи ознака 13.0.12.12.

Повеќе...
 
progeCAD акција

pcad2013upg
Како и секогаш пред објавувањето на новата верзија на progeCAD, сите купувачи ќе имаат право на бесплатна надограбда на најновата верзија progeCAD 2013.

Промотивниот период започнува од 15 август 2012 година и сите лиценци набавени после овој датум ќе се здобијат со право на бесплатна надоградба на верзијата 2013.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следно > Крај >>

Страница 2 од 9