Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT s.a.s.

progeSOFT е италјанска компанија која има искуство од преку 20 години во изработка и прилагодување на CAD програми, базирани на IntelliCAD технологија. Членка е на управниот одбор на ITC (IntelliCAD Technology Consortium).

 

Голем број на корисници и водечки индустриски групи во машинскиот и електро секторот како Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC и TECHINT, ги користат програмските пакети на progeSOFT.

 

Покрај константниот развој на progeCAD алатката, progeSOFTсе занимава и со развивање на додатоци за IntelliCAD и AutoCAD платформите, како што се модулите Survey, COGO, DTM и Road Design.

 

БАР Е.Ц.Е. е овластен застапник и дистрибутер на progeSOFT програмите и модулите за територијата на Република Македонија, согласно склучениот договор со LIMIS d.o.o. кој е овластен застапник и дистрибутер на progeSOFT програмите за територијата на Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Македонија.

 

Повеќе за нашата компанија БАР Е.Ц.Е. може да видите преку овој линк.