Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT progeCAD Makedonija
Преминете на progeCAD 2010 и заштедете 15%

Со објавувањето на progeCAD 2010, progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува од 11. март до 11.мај да го надоградите Вашиот progeCAD 2008 или progeCAD 2009 на progeCAD 2010 Professional по најповолни услови.

Во текот на овој период, цената на надоградбата ќе биде пониска за 15% во однос на стандардната цена:

  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2009 Professional - 118.15 €
  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2008 Professional - 160.65 €
  • progeCAD 2010 Professional USB надоградба од верзијата 2009 USB - 160.65 €

Комплетниот ценовник погледнете го на овој линк >>

 
progeCAD 2010 на Architect.mk

arhitektПрвиот македонски веб портал за модерна архитектура, architect.mk објави рецензија за најновата верзија на програмот на progeSOFT, progeCAD 2010 Professional. Претставени се можностите и функционалностите кој Ви ги нуди progeCAD 2010 Profesional, а исто така за сите оние кои имаат намера да го употребуваат progeCAD во приватни, некомерцијални цели претставен е progeCAD Smart!, кој е целосно бесплатен. Повеќе за рецензијата може да погледнете на овој линк.

 
progeCAD 2010 - нова верзија

2010cekor

После една година равој, progeSOFT ја објавија новата верзија progeCAD 2010 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD >>

Новата верзија донесува подршка за DWG 2010 форматот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, зголемена брзина во работењето, како и низа на новости кој може да ги погледнете на оваа страна >>

Исто така, Ви препорачуваме да ја преземете пробната верзија на progeCAD 2010 од нашата Download секција и со тоа сами да ги откриете новостите што Ви ги нуди верзијата 2010.

Симнете ја PowerPoint презентацијата за progeCAD 2010 professional >>

 
progeCAD 2010 најава

kutija2k92k10

progeSOFT во јануари ќе ја објави новата верзија на progeCAD, која ќе ја носи ознаката progeCAD 2010.

Новата верзиja ќе донесе многу новини меѓу кои:

  • Потполна подршка за AutoCAD 2010 DWG формат
  • Значително забрзување на снимање на цртежите
  • Креирање 2D пресеци на 3D објекти
  • Компатибилност со Microsoft Windows 7 оперативниот систем
  • ...

progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува со купување на progeCAD 2009 да ја добиете верзијата 2010 ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНО!

Повеќе за оваа акција >>

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следно > Крај >>

Страница 5 од 9