Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD акција

pcad2013upg
Како и секогаш пред објавувањето на новата верзија на progeCAD, сите купувачи ќе имаат право на бесплатна надограбда на најновата верзија progeCAD 2013.

Промотивниот период започнува од 15 август 2012 година и сите лиценци набавени после овој датум ќе се здобијат со право на бесплатна надоградба на верзијата 2013.

 

 

 

progeCAD 2013 е најавен за октомври 2012 година.

progeCAD 2013 е комплетно базиран на нов код и претставува важен чекор во развојот на progeCAD.

Право на бесплатна надоградба имаат сите купувачи на нови лиценци на progeCAD 2011 Professional Single License, NLM или USB, како и купувачите на надоградбите на старите верзии на progeCAD 2011 Professional!

Некои од новите можности на progeCAD 2013 се:

 • подршка за PC3 штампање
 • нов Print Style Manager
 • нов интерфејс за штампање
 • визуелизација на AEC објекти (Architectural Desktop)
 • извоз во STL и DAE формат
 • нов менаџер за стилови на котирање
 • уредување на Spline
 • Helix команда
 • нова команда - LOFT
 • нова команда  - SWEEP
 • PDF, DWF и DGN Underlay
 • увоз на DGN формат
 • нов менаџер за статус на layout - LMAN
 • унапредена Purge команда
 • уредување на грипови
 • нов кориснички интерфејс
 • забрзано време на снимање и отворање на цртежи
 • подршка за големи цртежи

Повеќе информации за оваа акција може да добиете на е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на телефонскиот број 02/3215 773