Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeCAD Professional
progeCAD 2018 Professional

kutija2k13proprogeCAD 2018 Professional претставува идеална CAD алатка наменет за сите кои имаат потреба за изработка или употреба на CAD цртежи: студенти, едукатори, архитекти, градежни инженери, техничари...  Како основен формат на цртежите progeCAD 2018 користи DWG формат (од верзијата 2.5 до верзијата употребувана во AutoCAD 2018), а интерфејсот и филозофијата на работа се идентични со AutoCAD со што progeCAD претставува идеална замена која не бара макотрпно и долготрајно прилагодување.

ProgeCAD 2018 не е копија на AutoCAD - progeCAD 2018 претставува CAD револуција, која на своите корисници може многу да им понуди: сет на додатни алатки - Express Tools, извоз на моделите во Google Earth, работа со ACIS 3D тела, фотореалистичен рендеринг, можност за принт во PDF и JPG формат, увоз на PDF документи, едитирање на рестерски слики, растер- вектор конверзија, огромна библиотека на блокови, VBA, Redline и Markup алатки, подршка за LISP, VBA, C++, DIESEL... 

Погледнете ја табелата со споредбен приказ на можностите...

progeCAD 2018 Professional во себе ја содржи iCADLib. iCADLib претставува модул на progeSOFT за управување со блокови кој содржи повеќе од 22.000 блокови поделени по област на примена:

 • Архитектонски
 • Машински ANSI-ISO и DIN-ISO
 • Електро компоненти
 • Олеодинамика и Пневматика
 • Кујнска3D опрема
Покрај блоковите кои доаѓаат заедно со инсталацијата на progeCAD, iCADLib овозможува интернет пристап на база со блокови - Traceparts portal, кој содржи преку милион различни блокови категоризирани по област на примена.
progeCAD 2018 Professional подржува пет програмски јазици: LISP и SDS (C++ ADS® компатибилен), .NET, DRX, VBA и COM автоматизација, a постои и подршка за Autodesk DIESEL
progeCAD 2018 Professional е достапен во четири лиценцни верзии:
 • Single License - класична лиценца за едно работно место
 • NLM - мрежна лиценца наменета за употреба во мрежна околина
 • Corporate - лиценца наменета за компании, без ограничување на бројот на работни места
 • Educational - училишна верзија наменета само за образовни институции

progeCAD 2018 е оптимизиран за Microsoft Windows 10®, a може да работи на оперативен систем од Windows XP се до Windows 10.

Секогаш најновата верзија со iCARE претплатата

iCARE претплатата Ви овозможува да имате постојан пристап до најновата верзија на progeCAD програмот, како и постојан пристап до техничката подршка.

Едногодишната претплата на своите корисници нуди техничка подршка и постојано унапредување на програмот, ги намалува трошоците за надградба на нова верзија.

За годишна членарина, iCARE корисниците имаат можност на следните погодности:

 • Надградба- добивање на сите progeCAD исправки и нови верзии на progeCAD (пр-. iCARE претплатниците ќе го добијаprogeCAD 2016 бесплатно)
 • Подршка- техничка подршка преку интернет со помош на новиот сервис преку тикети, е-пошта, директен контакт и далечинска подршка.
Купете iCARE во комбинација со progeCAD и заштедете 18% од стандардната цена на iCARE!

Повеќе за новостите на верзијата 2017...

Изглед на progeCAD Professional