Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeCAD 2018 / Новости во верзијата 2018
Услови на продажба на progeSOFT програмите
  1. Купениот производ го испорачуваме за 4-7 работни дена, а најкасно 14 дена од денот на уплата на целокупната сума на нашата сметка
  2. Сите цени се дадени во евра и се пресметуваат во денари според курсот на денот на уплатата. На тој износ се пресметува ДДВ во износ од 5%
  3. Софтверот го испорачуваме на CD, а во него се наоѓа упатство во електронска форма - PDF, на англиски јазик.
  4. Во наведената цена се вкалкулирани цените за поштарина.
  5. За сите програми даваме 30 дена тест период пред купувуње на истите. Заради тоа, како и заради политика на производителот, не постои можност за враќање на купениот софтвер.
  6. Продажба на лиценци за употреба на progeSOFT програмите се одвива според условите од корисничкиот Договор кој се наоѓа на DEMO дискот - license.rtf.
  7. Техничката подршка се обезбедува преку страната на progeSOFT: www.progecad.com.
  8. БАР Е.Ц.Е. не сноси никаква одговорност за било каков облик на штета кој би настанал при користењето на програмите на компанијата progeSOFT, или било која програмата од DEMO дискот.