Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD 2016 промо акција

proge_update

Во пресрет на објавувањето на progeCAD 2016 Professional започната е редовна акција. Во овој период, сите купувачи на progeCAD од 15 декември 2014 година па се до објавувањето на новата верзија, добиваат бесплатна надградба на progeCAD 2016 Professional.