Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
Нов update за progeCAD 2008 - 8.0.18.18
Недела, 18 Мај 2008 09:07
Објавен е update за progeCAD 2008 со ознаката 8.0.18.18. Препорачуваме после инсталацијата на постарата верзија да се направи update на 8.0.18.18 преку менито Help/Check for ProgeCAD update.