Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeEARTH / Traverse & Label (eng)
Зошто progeCAD не ја принта дебелината на линиите?

Стандардно, после инсталацијата, progeCAD е подесен да принта цртежи кој не ја зема во предвид дебелината на линијата која корисникот ја користи.

Со цел да можете при принтањето да добиете линии кои имаат разични дебелини, потребно е во дијалогот за принтање, во јазичето "Advanced" да ја вкучите ставката "print lineweights".