Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeEARTH
progeEARTH - CAD додаток наменет за инженери по нискоградба

ProgeEARTH (COGO Survey, DTM, and Road Design) е пристапен додаток за progeCAD/AutoCAD, кој има за цел да понуди на пазарот алтернатива за скапите програми наменети за премер на терен, дигитално моделирање или дизајн на сообраќајници.

Овој додаток претставува комплетно решение за внесување на точки, нивна манипулација, додавање коментари и напомени, изработка на контури, профили и пресек на сообраќајници.

Покрај овој додаток Ви го нудиме и  progeEARTH Complete Civil Survey - комплетно софтверско решение за инженери по нискоградба кое се состои од програмот progeCAD 2008 Professional и додатокот progeEARTH.

Повеќе за овој додаток може да видите на веб сајтот на производителот:  http://www.progesoft.us/index.pl?id=3928.
Пробната верзија може да ја симнете од нашата Download секција.