Дружете не

facebookyoutubeblog

progeCAD DWG Viewer

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: DWG Viewer
progeCAD 2008 Viewer DWG

kutija2k9view

progeCAD Viewer DWG е алатка на progeSOFT кој на своите корисници им нуди на лесен начин  да ги прегледаат цртежите, да внесат нивна забелешка преку markup и redline алатките, премери и по потреба да го отштампаат потребниот цртеж. Оваа едноставна алатка за користење овозможува на лесен начин да се замени хартиената документација со електронска, со што се заштедува на време, се избегнуваат грешки во непрецизност и се спречува можност за измена на цртежот од страна на некомпетентни лица.

progeCAD Viewer, покрај преглед на документите овозможува и основен рендеринг, 3D orbit, извоз во DXF формат, конверзија од DWG формат во DXF или DWF формат, како и принтање на цртежи во JPG или PDF формат.

Изглед на програмот

viewer1_t viewer2_t viewer4_t viewer4_t

progeCAD DWG Viewer е базиран на IntelliCAD технологијата