Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Легализирајте се на рати

rata

Со цел на нашите сегашни и идни клиенти да им ја олесниме легализацијата на своите програми почнавме со продажба на програмите на progeSOFT на рати, без никакво банкарско посредување.

Во овој момент, на рати можете да ги купите следните програми:

 

  • progeCAD 2010 Professional
  • progeCAD 2010 Professional USB
  • progeCAD 2010 Professional NLM

 

Останатите програми од фамилијата на progeCAD не можат да се купат на рати.

Цените на програмите и количинскиот попуст се дадени во нашиот ценовник.

НАПОМЕНА: Купувањето на рати е можно само доколку купите пет или повеќе полни верзии на progeCAD 2010!

Повеќе за оваа акција >>