Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2010 - нова верзија

2010cekor

После една година равој, progeSOFT ја објавија новата верзија progeCAD 2010 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD >>

Новата верзија донесува подршка за DWG 2010 форматот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, зголемена брзина во работењето, како и низа на новости кој може да ги погледнете на оваа страна >>

Исто така, Ви препорачуваме да ја преземете пробната верзија на progeCAD 2010 од нашата Download секција и со тоа сами да ги откриете новостите што Ви ги нуди верзијата 2010.

Симнете ја PowerPoint презентацијата за progeCAD 2010 professional >>