Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2010 најава

kutija2k92k10

progeSOFT во јануари ќе ја објави новата верзија на progeCAD, која ќе ја носи ознаката progeCAD 2010.

Новата верзиja ќе донесе многу новини меѓу кои:

  • Потполна подршка за AutoCAD 2010 DWG формат
  • Значително забрзување на снимање на цртежите
  • Креирање 2D пресеци на 3D објекти
  • Компатибилност со Microsoft Windows 7 оперативниот систем
  • ...

progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува со купување на progeCAD 2009 да ја добиете верзијата 2010 ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНО!

Повеќе за оваа акција >>