Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:

БЕСПЛАТНО! ПОВОЛНО! ФУНКЦИОНАЛНО!

До објавувањето на progeCAD 2010 Professional/Standard, сите потенцјални клиенти кои ќе го купат progeCAD 2009 Professional или Standard, им овозможуваме БЕСПЛАТЕН премин на progeCAD 2010.
Понудата важи за сите видови на лиценци:

ШТО ДОНЕСУВА progeCAD 2010?

Верзијата progeCAD 2010, донесува многу новости:

  • Подршка за AutoCAD DWG 2010 формат!
  • Унапредено принтање во PDF формат!
  • 10 пати побрзо снимање на цртежи!
  • Креирање 2D пресек на 3D објекти!
  • Microsoft Windows 7 компатибилност!
  • и многу повеќе...