Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Новогодишна progeSOFT акција
Вторник, 09 Декември 2008 00:00

По повод новогодишните празници, Ви овозможуваме новогодишен попуст на сите програми од progeSOFT.

 

Цената за програмот progeCAD 2008 Professional со попуст изнесува 225.00 €, a Standard верзијата изнесува 125.00 €. Новогодишните цени на останатите програми можете да ги видите во  нашиот ценовник.

 

Новогодишната акција ќе трае од 15.декември 2008. година, се до 15. јануари 2009. година.

 

Со купување на актуелната верзија, добивате можност за бесплатна надоградба на верзијата 2009, кој ќе се појави на пазарот при крајот на декември.