Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Беспатна надоградба на progeCAD 2014

proge_update

Како и секој пат пред објавувањето на нова верзија на progeCAD сите купувачи на progeCAD 2013 Professional се здобиваат со право на надоградба од верзијата 2013 на новата верзија 2014 потполно БЕСПЛАТНО после нејзиното објавување.

Промотивниот период трае од 1 декември 2013 до објавувањето на progeCAD 2014!

 

 

 

 

 

Што донесува progeCAD 2014

Верзија 2014 ќе донесе неколку новости:

  • EasyArch 3D - нова верзија на EasyArch модулот кој е редизајниран и поседува повеќе параметарски објекти и можност за работа во 3Д
  • 3D PDF Converter, овозможува креирање на Adobe PDF документи кој се збогатени со 3Д содржини
  • Тримување на шрафури
  • Можност за креирање и уредување на табели
  • Уредување на постоечки динамична блокови
  • Multi-Line стилови
  • голем број на поправки и подобрувања
Исто така, за прв пат по 10 години, ќе се промени цената progeCAD и новата progeCAD 2014 Professional ќе чини 280 €, додека мрежна/USB лиценца ќе чини 420 €!