Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Architecture
progeSOFT s.a.s.

progeSOFT е италјанска компанија која има искуство од преку 20 години во изработка и прилагодување на CAD програми, базирани на IntelliCAD технологија. Членка е на управниот одбор на ITC (IntelliCAD Technology Consortium).

 

Голем број на корисници и водечки индустриски групи во машинскиот и електро секторот како Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC и TECHINT, ги користат програмските пакети на progeSOFT.

 

Покрај константниот развој на progeCAD алатката, progeSOFTсе занимава и со развивање на додатоци за IntelliCAD и AutoCAD платформите, како што се модулите Survey, COGO, DTM и Road Design.

 

БАР Е.Ц.Е. е овластен застапник и дистрибутер на progeSOFT програмите и модулите за територијата на Република Македонија, согласно склучениот договор со LIMIS d.o.o. кој е овластен застапник и дистрибутер на progeSOFT програмите за територијата на Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Македонија.

 

Повеќе за нашата компанија БАР Е.Ц.Е. може да видите преку овој линк.