Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT progeCAD Makedonija
progeBILLD додаток
kutijabillddown

Збогатена е понудата на progeCAD модулите со progeBILLD додатокот.
Модулите од progeBILLD фамилијата се наменети за различни инженерски области:

  • progeBILLD Architectural (Base) е наменет за изработка на градежен дел на проект,
  • progeBILLD Electrics е наменет за изработка на електрични инсталации,
  • progeBILLD Mechanics е наменет за изработка на машински проекти и проекти за челични конструкци,
  • progeBILLD HVAC/Plumb е наменет за изработка на проекти за системи за вентилација и греење, како и проекти за водоводни и санитарни инсталации.

Дознајте повеќе за progeBILLD >>

 
progeCAD 2009 Professional USB

kutija2k9prousbЗбогатена е понудатана progeSOFTCAD алатките со progeCAD-a 2009 Professional USB hardlock верзија.

Корисниците на оваа верзија повеќе не се врзани за едно работно место, односно progeCAD 2009 може да се подигне од било која работна станица со инсталиран progeCAD 2009 Professional и приклучен USB клуч.

Во промотивниот период цената за  progeCAD 2009 Professional USB изнесува 350.00 €!

 

 
Искорестете ја можноста и надоградете го progeCAD со попуст од 15%

kutija2k9nadПо повод излегувањето progeCAD 2009 CAD алатката, progeSOFT s.a.s. Ви овозможува да ја надоградите старата верзија на progeCAD со попуст од 15% во однос на стандардната цена.

Цената за надоградба на програмот progeCAD 2008 Professional на верзијата progeCAD 2009 Professional изнесува 105.00 €, а цената за надоградба на  Standard верзијата изнесува 70.00 €.

Исто така, снижена е и цената за надоградба на старите верзии (progeCAD 2007 i progeCAD 2006) не верзијата 2009 и изнесува 160.00 €.

Надоградбата можете да ја направите преку пополнување на формуларот или да не контактирате преку e - mail, телефон или факс.

Акцијата трае до 15 мај 2009 година.

 

 
progeCAD 2009 Standard

kutija2k9standardПосле објавувањето на Professional верзијата на progeCAD 2009, progeSOFT ја објави и верзијата progeCAD 2009 Standard.

ProgeCAD 2009 Standard е исто така базиран на IntelliCAD 6.5 технолгијата, па така на корисниците им се достапни сите унапредувања во однос на зголемена брзина при снимање и отворање цртежи, нови функции и унапредени команди,  но оневозможено е уредување на 3D solid, извоз на моделите во Google Earth, увоз на PDF документи, подршка за VBA... Промотивната цена за progeCAD 2009 Standard изнесува 125.00 €.

Споредба помеѓу Professional и Standard верзијата >>

Пробната верзија на програмот progeCAD 2009 Standard може да се симне од нашата  Download секција.

 

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следно > Крај >>

Страница 6 од 9