Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeOFFICE
progeOFFICE

progeOFFICE е фамилија на додатоци за progeCAD наменети за поврзување со Microsoft Office.

progeOFFICE апликациите овозможуваат двонасочна врска на цртежите со програмите од Microsoft Office фамилијата: Excel, Word, Access.

Овој модул Ви овозможува да ги менувате податоците без оглед на програмот кој се  - било да е progeCAD или Microsoft Office програмот. Сите изменети податоци автоматски се синхронизираат.

progeOFFICE модули:

  • progeTABLE - модул за поврзување со Microsoft Excel