Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Преминете на progeCAD 2010 и заштедете 15%

Со објавувањето на progeCAD 2010, progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува од 11. март до 11.мај да го надоградите Вашиот progeCAD 2008 или progeCAD 2009 на progeCAD 2010 Professional по најповолни услови.

Во текот на овој период, цената на надоградбата ќе биде пониска за 15% во однос на стандардната цена:

  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2009 Professional - 118.15 €
  • progeCAD 2010 Professional надоградба од верзијата 2008 Professional - 160.65 €
  • progeCAD 2010 Professional USB надоградба од верзијата 2009 USB - 160.65 €

Комплетниот ценовник погледнете го на овој линк >>