Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2010 на Architect.mk

arhitektПрвиот македонски веб портал за модерна архитектура, architect.mk објави рецензија за најновата верзија на програмот на progeSOFT, progeCAD 2010 Professional. Претставени се можностите и функционалностите кој Ви ги нуди progeCAD 2010 Profesional, а исто така за сите оние кои имаат намера да го употребуваат progeCAD во приватни, некомерцијални цели претставен е progeCAD Smart!, кој е целосно бесплатен. Повеќе за рецензијата може да погледнете на овој линк.