Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeBILLD додаток
kutijabillddown

Збогатена е понудата на progeCAD модулите со progeBILLD додатокот.
Модулите од progeBILLD фамилијата се наменети за различни инженерски области:

  • progeBILLD Architectural (Base) е наменет за изработка на градежен дел на проект,
  • progeBILLD Electrics е наменет за изработка на електрични инсталации,
  • progeBILLD Mechanics е наменет за изработка на машински проекти и проекти за челични конструкци,
  • progeBILLD HVAC/Plumb е наменет за изработка на проекти за системи за вентилација и греење, како и проекти за водоводни и санитарни инсталации.

Дознајте повеќе за progeBILLD >>