Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2009 Professional USB

kutija2k9prousbЗбогатена е понудатана progeSOFTCAD алатките со progeCAD-a 2009 Professional USB hardlock верзија.

Корисниците на оваа верзија повеќе не се врзани за едно работно место, односно progeCAD 2009 може да се подигне од било која работна станица со инсталиран progeCAD 2009 Professional и приклучен USB клуч.

Во промотивниот период цената за  progeCAD 2009 Professional USB изнесува 350.00 €!