Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2009 Standard

kutija2k9standardПосле објавувањето на Professional верзијата на progeCAD 2009, progeSOFT ја објави и верзијата progeCAD 2009 Standard.

ProgeCAD 2009 Standard е исто така базиран на IntelliCAD 6.5 технолгијата, па така на корисниците им се достапни сите унапредувања во однос на зголемена брзина при снимање и отворање цртежи, нови функции и унапредени команди,  но оневозможено е уредување на 3D solid, извоз на моделите во Google Earth, увоз на PDF документи, подршка за VBA... Промотивната цена за progeCAD 2009 Standard изнесува 125.00 €.

Споредба помеѓу Professional и Standard верзијата >>

Пробната верзија на програмот progeCAD 2009 Standard може да се симне од нашата  Download секција.