Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Искорестете ја можноста и надоградете го progeCAD со попуст од 15%

kutija2k9nadПо повод излегувањето progeCAD 2009 CAD алатката, progeSOFT s.a.s. Ви овозможува да ја надоградите старата верзија на progeCAD со попуст од 15% во однос на стандардната цена.

Цената за надоградба на програмот progeCAD 2008 Professional на верзијата progeCAD 2009 Professional изнесува 105.00 €, а цената за надоградба на  Standard верзијата изнесува 70.00 €.

Исто така, снижена е и цената за надоградба на старите верзии (progeCAD 2007 i progeCAD 2006) не верзијата 2009 и изнесува 160.00 €.

Надоградбата можете да ја направите преку пополнување на формуларот или да не контактирате преку e - mail, телефон или факс.

Акцијата трае до 15 мај 2009 година.