Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нова верзија на progeCAD
Среда, 15 Октомври 2008 00:00

Најавена е нова верзија на CAD алатката на progeSOFT - progeCAD 2009, која би требало да биде објавена при крајот на ноември или почетокот на декември.


Сите кои ќе ја купат актуелната progeCAD верзија од денес до објавувањето на новата верзија, ќе имаат можност за бесплатна надоградба на новата верзија.