Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нов update за progeCAD 2008 - 8.0.18.18
Недела, 18 Мај 2008 09:07
Објавен е update за progeCAD 2008 со ознаката 8.0.18.18. Препорачуваме после инсталацијата на постарата верзија да се направи update на 8.0.18.18 преку менито Help/Check for ProgeCAD update.