Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нова услуга за корисниците на progeCAD 2008
Петок, 18 Април 2008 00:00
Додадена е нова услуга - едногодишна CD подршка, првенсвено наменета за корисниците на progeCAD 2008, кои немаа брз Интернет. Со претплата на едногодишната CD подршка, обезбедувате редовни подобрување на Вашиот progeCAD 2008 програм.

За повеќе информации, можете да ни се обратите преку пошта, e - mail или преку факс.