Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2011 - нова верзија

pcad2011

После повеќе од година дена равој објавена е progeCAD 2011 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD 2011 >>

Новата верзија се состои од нов менаџер на блокови - iCADLib, модул наменет за архитектонско проектирање - EasyArch, пристап до Traceparts сервисот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, поголема брзина во работењето, како и многу новости кој може да ги погледнете на оваа страна >>

За да се уверите и самите, препорачуваме да ја симнете пробната верзија на progeCAD 2011 од нашата Download секција и сами да откриете што ново ви нуди верзијата 2011.

Сите наши клиенти кои имаат купено кориснички лиценци за progeCAD 2010 ќе бидат контактирани за добивање на бесплатна надградба на progeCAD 2011!