Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD Architecture

progearch

progeCAD ја претстави новата алатка наменета за сите проектанти - progeCAD Architecture.

За разлика од досегашните алатки кои беа класични CAD алатки, progeCAD Architecture е BIM алатка, слична на Revit и ArchiCAD, со сите вообичаени BIM алатки како скали, ѕидови, столбови, прозори, врати, итн.

 

Дознајте повеќе за progeCAD Architecture >>