Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD 2010 Standard

kutija2k10standard

progeSOFT на почетокот од Ноември ја објави својата нова верзија progeCAD 2010 Standard.

Новата верзија донесува новости како што се:

  • целосна подршка за AutoCAD 2010 DWG форматот
  • значително е зголемена брзината во снимањето на цртежи
  • целосна компатибилност со оперативниот систем Microsoft Windows 7
  • ...

Сите наши купувачи кои од Јуни 2010 год. го имаат купено progeCAD 2009 Standard имаат право на бесплатна надградба на верзијата 2010.