Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT progeCAD Makedonija
Нова верзија на progeCAD
Среда, 15 Октомври 2008 00:00

Најавена е нова верзија на CAD алатката на progeSOFT - progeCAD 2009, која би требало да биде објавена при крајот на ноември или почетокот на декември.


Сите кои ќе ја купат актуелната progeCAD верзија од денес до објавувањето на новата верзија, ќе имаат можност за бесплатна надоградба на новата верзија.

 
Нова верзија - progeCAD 2009
Понеделник, 12 Јануари 2009 01:00

2009

 

После повеќе од една годинаод објавувањето на progeCAD 2008, пред Вас е новата верзија на CAD алатката на progeSOFT - progeCAD 2009.

ProgeCAD 2009 претставува чекор понапред во развојот на CAD алатки базирани на IntelliCAD технологија - преку поголема брзина, унапредена се многу постоечки функции, а додадени се и многу нови. Сега можете моделите директно да се извезуваат во Google Earth, додадена е подршка за AutoCAD DIESEL програмскиот јазик, Quick Group команди...

Повеќе за новостите за верзијата 2009 можете да видите преку овој линк.

Исто така од нашата Download секција можете да ја симнете пробната верзија на rogeCAD 2009 Professional која е потполно функционална во период од 30 дена.


 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следно > Крај >>

Страница 9 од 9