Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeSOFT progeCAD Makedonija
Нов update за progeCAD 2009 - 9.0.18.20

kutija2k9prouОбјавен е нов сет на исправки за progeCAD 2009, со ознаката progeCAD 2009 9.0.18.20.

Препорачуваме после инсталацијата на постарата верзија да се направи update на 9.0.18.20 преку менито Help/Check for ProgeCAD update.

 

 
Нов програм во понудата

Проширена е понудата со модули и додатоци за progeCAD фамилијарните програми, како и за AutoCAD, односно CAD програми базирани на IntelliCAD платформа.

 

Досегашната понуда за progeCAD, во кој се наоѓаше само progeEARTH додаток првенствено наменет за инженери по нискоградба и геометри, сега е проширена со progeOFFICE модул наменет за поврзување на progeCAD со Microsoft Office апликациите.

Повеќе за progeOFFICE модулот...

 

Исто така нов програм во нашата понуда е progeCAM CNC, кој претставува комбинација на можности помеѓу progeCAD и Dolphin PartMaster CNC програми.

Повеќе за progeCAM CNC програмот...

 
Продолжување на новогодишната progeSOFT акција
Четврток, 15 Јануари 2009 00:00

Заради големиот интерес, продолжена е новогодишната progeSOFTакција.


Искорестете ја можноста и купете progeCAD 2009 Professional по многу поволна цена од 225 €.


Во наредниот период сите корисници кои во промотивнот период го купиле progeCAD 2008 и со тоа обезбедиле право на бесплатна надоградба на верзијата 2009, ќе им биде заменета лиценцата progeCAD 2008 со лиценцата progeCAD 2009.
 
Нова верзија - progeCAD 2009

2009

После повеќе од 1 година од објавувањето на progeCAD 2008, пред Вас е нова верзија на CAD алатка на progeSOFT - progeCAD 2009.

ProgeCAD 2009 претставува чекор напред во развојот на CAD алатки базирани на IntelliCAD технологијата - со зголемена брзина, унапредување на многу постоечки функции, а додадени се и нови функции. Сега можете моделите да ги извезувате директно во Google Earth, додадена е подршка за AutoCAD DIESEL програмскиот јазик, Quick Group команди...

Повеќе за  progeCAD 2009 можете да видите преку овој линк.

 

Исто така од нашата Download секција можете да ја симнете пробната верзија на програмот progeCAD 2009 Professional, која е потполно функционална во период од 30 дена.

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следно > Крај >>

Страница 7 од 9