Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Училишна верзија


progeCAD 2009 Professional - Училишна верзија

progeSOFT s.a.s. овозможува на факултетите и училиштата потполно бесплатно да го користат програмот progeCAD 2009 Professional во образовни цели. Едукативната лиценца се издава на барање на образовната институција и потполно е функционална во период од една година. После истекот на лиценцата, потребно е повторно да се поднесе барање за издавање на нова лиценца.

Едукативната лиценца потполно легално може да ја користат професори и ученици, како на училишните така и на домашните компјутери, се додека ја користат во образовниот процес. Секоја злоупотреба е казнива.

За да добие една институција лиценца, потребо е овластено лице да пополни и да направи барање на англиски јазик (пример на барање) со заглавие и печат на институцијата, како и потпис на деканот или директорот на институцијата. Барањето треба да се прати на факс: +389 2 32 15 773 или да пратите скенирана копија на e - mail: office [at] progesoft.mk.

Полињата означени со "*" се задолжителни!

 

Лице за контакт: *
Име на образовната институција: *
Адреса: *
Поштенски број: *
Место: *
Држава: *
Контакт телефон: *
Факс:
Напомена: Ве молиме да внесете исправна e - mail адреса, со цел полесно да Ве контактираме.
Email: *
Напомена: