Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeCAM / progeCAM Professional
progeCAM Professional

progeCAM Professional, понапредно решение во однос на Basic варијантата, прави комбинација на progeCAD 2009 Professional и Dolphhin PartMaster Level 3.

 

Оваа пристапна CNC и DNC алата е идеална за обработка на дрва, обработка на метали и ласерско сечење, изработка на мебел, за употреба во автоматизирано производство...

 

progeCAM Professional доаѓа со еден CNC модул: Mill, Lathe Turning или Wire EDM

 

Можности(eng):

 • True Type and Simple (Stick) Font Engraving
 • Customized Post Processors FREE!
 • 2, 2.5, and 3 Axis Machining W/Rotary for A & B Axis
 • Thread Milling
 • Tapered Wall Machining
 • Tooling Database
 • Supports Canned Cycles
 • Surface Machining by Defining 2 Profiles
 • Merge From Top to Bottom
 • Contour Use Top and Bottom
 • Contour to Create Ruled Surface
 • Surface to Revolution
 • Surfaces Defined by Two Curves
 • Z - Axis Profiling Ramp Down Options