Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: progeCAM
progeCAM - CAD/CAM модул за progeCAD

progeCAM е многу моќна и многу пристапна интегрирана алатка, која во себе ги содржи progeCAD 2009 Professional и PartMaster CNC -  алатки за програмирање CNC машини, стругови...


Постојат две верзии на progeCAM: progeCAM Basic и progeCAM Progessional, кои се наменети за различни типови на употреба:

  • progeCAM Basic - пристапно решение наменет за мали и средни претпријатија кој содржи алатка за 2D дизајн и резбање
  • progeCAM Professional - комплетна алатка кој на своите корисници им нуди избор помеѓу повеќеосно резбање, струг или wire EDM.

Двете верзии се директно поврзани со progeCAD со што Ви се овозможува едноставен трансфер на цртежи од progeCAD во PartMaster.