Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD 2010 на Architect.mk

arhitektПрвиот македонски веб портал за модерна архитектура, architect.mk објави рецензија за најновата верзија на програмот на progeSOFT, progeCAD 2010 Professional. Претставени се можностите и функционалностите кој Ви ги нуди progeCAD 2010 Profesional, а исто така за сите оние кои имаат намера да го употребуваат progeCAD во приватни, некомерцијални цели претставен е progeCAD Smart!, кој е целосно бесплатен. Повеќе за рецензијата може да погледнете на овој линк.