Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD 2010 - нова верзија

2010cekor

После една година равој, progeSOFT ја објавија новата верзија progeCAD 2010 Professional.

Дознајте повеќе за progeCAD >>

Новата верзија донесува подршка за DWG 2010 форматот, целосна компатибилност со Windows 7 оперативниот систем, зголемена брзина во работењето, како и низа на новости кој може да ги погледнете на оваа страна >>

Исто така, Ви препорачуваме да ја преземете пробната верзија на progeCAD 2010 од нашата Download секција и со тоа сами да ги откриете новостите што Ви ги нуди верзијата 2010.

Симнете ја PowerPoint презентацијата за progeCAD 2010 professional >>