Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
progeCAD 2010 најава

kutija2k92k10

progeSOFT во јануари ќе ја објави новата верзија на progeCAD, која ќе ја носи ознаката progeCAD 2010.

Новата верзиja ќе донесе многу новини меѓу кои:

  • Потполна подршка за AutoCAD 2010 DWG формат
  • Значително забрзување на снимање на цртежите
  • Креирање 2D пресеци на 3D објекти
  • Компатибилност со Microsoft Windows 7 оперативниот систем
  • ...

progeSOFT progeCAD Македонија Ви овозможува со купување на progeCAD 2009 да ја добиете верзијата 2010 ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНО!

Повеќе за оваа акција >>