Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Модули и додатоци
progeCAD модули

Покрај основната фамилија на програми - progeCAD 2010, Ви нудиме и неколку модули и додатоци првенствено наменети за progeCAD, но можат да се користат и во комбинација со AutoCAD или CAD програми базирани на IntelliCAD платформа:

  • progeBILLD - модули наменети за инженери по високоградба, машински инженери и електро инженери
  • progeEARTH Civil Survey - модул наменет за инженери по нискоградба и за геометри
  • progeCAM CNC -додаток за progeCAD наменто за употреба со CNC машини
  • progeOFFICE - модули наменети за поврзување на progeCAD и Microsoft Office пакетот