Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нов update за progeCAD 2009 - 9.0.18.20

kutija2k9prouОбјавен е нов сет на исправки за progeCAD 2009, со ознаката progeCAD 2009 9.0.18.20.

Препорачуваме после инсталацијата на постарата верзија да се направи update на 9.0.18.20 преку менито Help/Check for ProgeCAD update.