Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нов програм во понудата

Проширена е понудата со модули и додатоци за progeCAD фамилијарните програми, како и за AutoCAD, односно CAD програми базирани на IntelliCAD платформа.

 

Досегашната понуда за progeCAD, во кој се наоѓаше само progeEARTH додаток првенствено наменет за инженери по нискоградба и геометри, сега е проширена со progeOFFICE модул наменет за поврзување на progeCAD со Microsoft Office апликациите.

Повеќе за progeOFFICE модулот...

 

Исто така нов програм во нашата понуда е progeCAM CNC, кој претставува комбинација на можности помеѓу progeCAD и Dolphin PartMaster CNC програми.

Повеќе за progeCAM CNC програмот...