Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Нова верзија - progeCAD 2009

2009

После повеќе од 1 година од објавувањето на progeCAD 2008, пред Вас е нова верзија на CAD алатка на progeSOFT - progeCAD 2009.

ProgeCAD 2009 претставува чекор напред во развојот на CAD алатки базирани на IntelliCAD технологијата - со зголемена брзина, унапредување на многу постоечки функции, а додадени се и нови функции. Сега можете моделите да ги извезувате директно во Google Earth, додадена е подршка за AutoCAD DIESEL програмскиот јазик, Quick Group команди...

Повеќе за  progeCAD 2009 можете да видите преку овој линк.

 

Исто така од нашата Download секција можете да ја симнете пробната верзија на програмот progeCAD 2009 Professional, која е потполно функционална во период од 30 дена.