Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Продолжување на новогодишната progeSOFT акција
Четврток, 15 Јануари 2009 00:00

Заради големиот интерес, продолжена е новогодишната progeSOFTакција.


Искорестете ја можноста и купете progeCAD 2009 Professional по многу поволна цена од 225 €.


Во наредниот период сите корисници кои во промотивнот период го купиле progeCAD 2008 и со тоа обезбедиле право на бесплатна надоградба на верзијата 2009, ќе им биде заменета лиценцата progeCAD 2008 со лиценцата progeCAD 2009.