Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
Промотивна акција

Со објавувањето на progeCAD 2016 Professional, започнавме со промотивна акција со која корисниците можат на направат надоградба од било кој CAD програм кој го користат на progeCAD 2016 Professional.

Доколку поседувате постара верзија на progeCAD (од верзија 2005 до верзија 2014) или било кој друг CAD (AutoCAD, GstarCAD, ZwCAD, BricsCAD), а сакате да преминете на progeCAD 2016 Professional, можете да го искористите промотивниот период до 25. март 2015. година, во кој со купување на надоградба на progeCAD 2016 Professional ќе добиете 10 % попуст!


 

 

За разлика од Autodesk кој ja отстранува можност за надградба на својот софтвер, и преминува кон изнајмување на софтверот, со купување на progeCAD 2016 Professional добвате трајна лицеца, со која корисникот секогаш може да ја надогради со најновата верзија, без разлика која верзија моментов е актуелна и тоа по пристапни цени.
Исто така, за разлика од другите CAD програми на пазарот progeCAD 2016 Professional може да се инсталира на сите оперативни системи од Windows XP SP2, се до Windows 8.1 (32 и 64 битен).