Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
:
progeCAD акција

pcad2013upg
Како и секогаш пред објавувањето на новата верзија на progeCAD, сите купувачи ќе имаат право на бесплатна надограбда на најновата верзија progeCAD 2013.

Промотивниот период започнува од 15 август 2012 година и сите лиценци набавени после овој датум ќе се здобијат со право на бесплатна надоградба на верзијата 2013.

 

 

 

progeCAD 2013 е најавен за октомври 2012 година.

progeCAD 2013 е комплетно базиран на нов код и претставува важен чекор во развојот на progeCAD.

Право на бесплатна надоградба имаат сите купувачи на нови лиценци на progeCAD 2011 Professional Single License, NLM или USB, како и купувачите на надоградбите на старите верзии на progeCAD 2011 Professional!

Некои од новите можности на progeCAD 2013 се:

 • подршка за PC3 штампање
 • нов Print Style Manager
 • нов интерфејс за штампање
 • визуелизација на AEC објекти (Architectural Desktop)
 • извоз во STL и DAE формат
 • нов менаџер за стилови на котирање
 • уредување на Spline
 • Helix команда
 • нова команда - LOFT
 • нова команда  - SWEEP
 • PDF, DWF и DGN Underlay
 • увоз на DGN формат
 • нов менаџер за статус на layout - LMAN
 • унапредена Purge команда
 • уредување на грипови
 • нов кориснички интерфејс
 • забрзано време на снимање и отворање на цртежи
 • подршка за големи цртежи

Повеќе информации за оваа акција може да добиете на е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на телефонскиот број 02/3215 773