Дружете не

facebookyoutubeblog

progeCAD DWG Viewer

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Прашања и совети
Често поставувани прашања


Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122

Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122

Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122

Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122

Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122

Warning: Creating default object from empty value in /home/progesof/public_html/modules/mod_jbfaq/helper.php on line 122
 Сокриј се | Прикажи се

Пробната верзија може да ја симнете од нашата Download секција. Единствено што е потребно е да пополните формулар, а ние ќе Ви пратиме e - mail со линк за симнување на пробната верзија на програмот.

 

Сите пробни верзии на програмите се потполно функционални во период од 30 дена, освен progeEARTH модулот, кој е функционален 14 дена.

Стандардно, после инсталацијата, progeCAD е подесен да принта цртежи кој не ја зема во предвид дебелината на линијата која корисникот ја користи.

Со цел да можете при принтањето да добиете линии кои имаат разични дебелини, потребно е во дијалогот за принтање, во јазичето "Advanced" да ја вкучите ставката "print lineweights".

Притиснето го копчето "LWT" во Status tracе, за да вклучите или исклучите приказ на дебелина на линии.

ИЛИ:

  • Изберете "Drawing Settings" од Tools менито
  • Под табот"Display", изберете"lineweight"
  • Вклучете "display lineweights"
  • Потврдете го подесувањето
Најдобар и најисправен начин да се уверите во можностите на progeCAD е да го пробате.

На овој начин ќе можете на лесен начин да се уверите кој се му стварните карактеристики на progeCAD, а што е реклама.

Ве молиме преку овој линк да ја симнете пробната верзија, кој е потполно функционална во период од 30 дена.

Ако користите progeCAD 2008 или понова верзија, пратете го  упатството на инасталациониот wizard (автоматски се подигнува при процесот на регистрација) во согласност со упатството за регистрација која ја имате добиено при купување на progeCAD .

 

Минимални системски потребисе:
  • Microsoft Windows® 2000, Windows® XP или Windows® Vista
  • Intel Pentium® или појак процесор
  • 256 MB RAM (минимум), осносно 512 MB RAM (препорачано за сите цртежи)
  • 400 MB простор на вашиот hard disk

 

Поставете ни прашање...