Дружете не

facebookyoutubeblog

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...

Актуелна верзија

kutija2k9prou

Пробната верзија на progeCAD 2017 Professional, целосно функционална во период од 30 дена може да ја симнете од нашата Download секција.


 

:
Надогради и заштеди

proge_update

Започнавме со пролетна progeCAD 2014 акција, со која сопствениците на постарите верзии на progeCAD, но и други CAD програми може, под поволни услови, да го надоградат progeCAD 2014 Professional.

Промотивниот период трае 15 мај 2014 година! Контактирајте не за повеќе детали.
Во текот на оваа акција, надградбата може да се купи со попуст од 15%, така што цената на надoградбата за лиценца e 175 € , додека вообичаените цена на надградба e 205 € за лиценца!

 

 

10 причини за да го одберете progeCAD 2014 Professional

  1. Заштедите! Надоградба од старите верзии на progeCAD и останатите CAD-ови (ZwCAD, BricsCAD, AutoCAD, IntelliCAD...) чини само 175 €. Целосната верзија чини 280 €, што е само дел од цената за AutoCAD® LT.
  2. Нема долготрајно прилагодување! Нема потреба да учите да работите во progeCAD доколку знаете да го користите AutoCAD®.
  3. Јасен и разбирлив!
  4. Работа во DWG формат! Целосно компатибилен со AutoCAD® DWG форматот.
  5. Од PDF во DWG и JPG во DWG! Конвертирајте ги скенираните цртежи од PDF формат во DWG.
  6. EasyArch 3D модул. Забрзана изработка на архитектонски проекти со помош на параметарскиот додаток!
  7. Извоз на моделите во Google Earth®!
  8. Работите со баа од преку 22.000 постоечки блокови и унапредете ја со сопствени блокови, преку директен пристап до TraceParts и Cadenas порталите со база од преку 100 милиони блокови!
  9. Одржувајте го CAD-от ажуриран по најниска цена! Сами бирајте кога ќе го надоградите вашиот CAD.
  10. Работите во CAD кој е присутен насекаде во светот!